Wielki przegląd węgierskiego craftu – cz. 3 (ostatnia) + podsumowanie

W trzeciej i na razie ostatniej części przeglądu węgierskiego craftu degustuję piwa ciemne: Kojtos Stout z Ugar Brewery, CCP-550 Coconut Coffee Robust Porter z Mad Scientist, Dimbo India Porter z Dombo Lab.

Powiem też parę słów o piwach z Monyo Brewing: Boris The Blade (RIS) i Franky Four Finger (Barley Wine), a także podsumuję serię i obecną formę węgierskiego piwowarstwa rzemieślniczego.

Bartosz Nowak View more

Jeśli spodobał Ci się mój tekst, podziel się nim ze znajomymi, poprzez jeden z kanałów powyżej.
Będzie to dla mnie świetna nagroda i motywacja do dalszej pracy.
Aby być na bieżąco z kolejnymi wpisami, daj mi suba! :)
Znajdziesz mnie m.in. na facebooku i twitterze:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *